Μιας που είμαι ασφαλισμένος στην Hellas Direct, μου ήρθε στο Mail μου ανακοίνωση ότι πλέον καταργεί το αποκλειστικά ετήσιο συμβόλαιο αυτοκινήτου αλλά πλέον ασφαλίζει όχι μόνο για 6μηνο αλλά και για μήνα, για κατόχους ΙΧ που θέλουν να σφαλίζουν τα αυτοκίνητά τους και για λίγο διάστημα που τα κυκλοφορούν. Επίσης επεκτείνεται και στη Θεσ/νίκη.
Παραθέτω το μήνυμα όχι για λόγους διαφήμισης, αλλά για λόγους οικονομίας στην τσέπη μας...
Το 2014 ξεκίνησε πολύ δυναμικά για την Hellas Direct, με μια σειρά από ευχάριστα νέα και όμορφες αλλαγές.
Η πιο βασική αλλαγή και αυτή που σας αφορά άμεσα είναι η δημιουργία του Timeline! Tο Timeline είναι μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, χάρη στην οποία, για πρώτη φορά, επιλέγετε εσείς τη διάρκεια του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας, με ακρίβεια ημερών!
Ναι, σωστά καταλάβατε, ο τρόπος πληρωμής έχει αλλάξει! Από σήμερα μπορείτε να επιλέξετε τη διάρκεια ανάλογα με το ποσό που θέλετε να διαθέσετε.
Η διαδικασία είναι απλή:
Συμπληρώνετε τη φόρμα τιμολόγησης κανονικά.
Επιλέγετε το πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.
Μετακινείτε τη μπάρα για να επιλέξετε τη διάρκεια που επιθυμείτε.
Η διάρκεια μπορεί να είναι μεταξύ 30 και 365 ημερών.
Ολοκληρώνετε την αγορά.
Λίγο πριν λήξει το συμβόλαιο σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email για να το ανανεώσετε. Δεν θα ανανεώσουμε ποτέ το ασφαλιστήριο συμβόλαιο σας αυτόματα και χωρίς τη συγκατάθεση σας.
Σημειώστε ότι ενώ η ασφάλιση των αυτοκινήτων είναι υποχρεωτική, το Timeline δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει τους οδηγούς που θέλουν να έχουν τον έλεγχο των εξόδων τους ή/και για τους οδηγούς που δεν χρειάζονται ασφάλιση μεγάλης διαρκείας επειδή πχ. σκοπεύουν να πουλήσουν το όχημα τους ή να καταθέσουν τις πινακίδες.
Επιπλέον, επεκτείναμε τη λειτουργία μας και στη Συμπρωτεύουσα!
Από την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, ασφαλίζουμε αυτοκίνητα, των οποίων οι οδηγοί είναι μόνιμοι κάτοικοι του νομού Θεσσαλονίκης.