Looking for free Mazda images? Use carsopict.com site and Mazda Wallpapers web page. If you are Mitsubishi fan - see Mitsubishi Fun Site.

Αποστολέας Θέμα: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ  (Αναγνώστηκε 202264 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fotis.

 • Lost my brakes!
 • *******
 • Μηνύματα: 12165
Απ: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ
« Απάντηση #60 στις: Ιούλιος 25, 2007, 10:32:10 μμ »
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »

  'mk1 Greddy turbo'

Αποσυνδεδεμένος gtm007

 • 6th Gear
 • ******
 • Μηνύματα: 7169
Απ: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ
« Απάντηση #61 στις: Ιούλιος 25, 2007, 10:47:27 μμ »
..τι γέλιο..κάθομαι και τις βλέπω μια προς μια!!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »
Smells like drift spirit..
Miata rulezzz..
Να είσαι καλός απέναντι στους ανθρώπους καθώς ανεβαίνεις,
γιατί θα τους συναντήσεις όλους κατεβαίνοντας!

Αποσυνδεδεμένος Liakos

 • 3rd Gear
 • ***
 • Μηνύματα: 1311
Απ: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ
« Απάντηση #62 στις: Ιούλιος 26, 2007, 02:59:09 μμ »
θελω κ εγω μια τετοια κορη!Παρη δεν συμφωνεις???
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »


1.8 Copper Red NC High
-Tochigi Fuji LSD,4.778 FGR
-ΒC Racing BR type RS coilovers,Cosmo RX8 sways
-CCR custom 8-point rollbar,IL PPF brace
-GW 4-1 Headers,GW Street Single,MS CAI
-RX7 FD 16x8,Hankook RS2 225/50/16

Αποσυνδεδεμένος gtm007

 • 6th Gear
 • ******
 • Μηνύματα: 7169
Απ: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ
« Απάντηση #63 στις: Ιούλιος 26, 2007, 03:37:56 μμ »
Φ-Ο-Β-Ε-Ρ-Η !!  :rofl:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »
Smells like drift spirit..
Miata rulezzz..
Να είσαι καλός απέναντι στους ανθρώπους καθώς ανεβαίνεις,
γιατί θα τους συναντήσεις όλους κατεβαίνοντας!

Αποσυνδεδεμένος elmi

 • 1st Gear
 • *
 • Μηνύματα: 36
Απ: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ
« Απάντηση #64 στις: Αύγουστος 01, 2007, 05:29:54 μμ »
To παραθέτω ως έχει από άλλο forum:

"Οδηγοί και Ζωδιακός Κύκλος
από τον Σωτήρη Μέγκουλη

Πολλές ασφαλιστικές εταιρείες προσπαθούν επεξεργαζόμενες στατιστικά στοιχεία από τροχαία ατυχήματα να καταλήξουν σε τάσεις που θα τις βοηθήσουν να εφαρμόσουν ρεαλιστική πολιτική τιμών και να απομονώσουν επικίνδυνες ομάδες πληθυσμού. Η ηλικία, το φύλο, η εκπαίδευση, το μέσο εισόδημα, τα χρόνια οδηγικής εμπειρίας κ.α. αποτελούν τα συνηθέστερα στοιχεία βάσει των οποίων κατατάσσονται οι ασφαλιζόμενοι σε ομάδες. Το 2002, όμως, η SunCorp MetWay με έρευνά της σε 160.000 ασφαλιστικές απαιτήσεις για τροχαία ατυχήματα τάραξε τα νερά καθώς αποφάσισε να εισαγάγει ένα ακόμη στοιχείο στην κατηγοριοποίηση των οδηγών: το ζώδιό τους. Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων της έρευνας δημιούργησε πολλές αντιδράσεις και ξεκίνησε μία μεγάλη συζήτηση για το θέμα στην οποία συμμετείχαν - όπως είναι φυσικό - και πολλοί αστρολόγοι. Στο αφιέρωμα που ακολουθεί δημοσιεύουμε την κατάταξη των ζωδίων ως προς την πιθανότητα πρόκλησης ατυχήματος και την προσπάθεια εξήγησης του φαινομένου από αστρολογικής μεριάς.


ΚΡΙΟΣ
Ο καλύτερος πελάτης των τροχονόμων ... Του αρέσει η ταχύτητα και οι προκλήσεις. Είναι ικανός την στιγμή που κάποιος τον προσπερνά να αυξήσει ταχύτητα για να κερδίσει μία άτυπη κόντρα. Τραβάει τα βλέμματα των τροχονόμων χωρίς να είναι και πολυδιατεθειμένος να υπακούσει στα σήματά τους. Του αρέσουν τα κόκκινα αυτοκίνητα γιατί με αυτά εκφράζεται η επιθετικότητά του. Ο λόγος που καταλαμβάνει την 7η θέση στον πίνακα και όχι κάποια χειρότερη είναι πως δεν προλαβαίνει να προκαλέσει ατυχήματα γιατί συνήθως βρίσκεται στα δεξιά του δρόμου με έναν ή περισσότερους τροχονόμους στο παράθυρό του.
ΤΑΥΡΟΣ
Αν ακούσετε κάποιον ανυπόμονο στο φανάρι να σας κορνάρει πριν καλά καλά ανάψει το πράσινο τότε αυτός θα πρέπει να ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου. Είναι ο οδηγός εκείνος που λατρεύει την κόρνα γιατί αποτελεί ένα εξαίρετο μέσο για να εξωτερικεύσει την γκρίνια του. Σαν συνοδηγός είναι ακόμα χειρότερος: Παραπονιέται και γκρινιάζει για ότι βλέπει γύρω του. Αποφεύγει τους δρόμους με τα διόδια γιατί δεν θέλει να καταθέτει εκεί όσα έχει κερδίσει με κόπο. Όταν βρίσκεται στο τιμόνι επιλέγει την δεξιά λωρίδα οδηγώντας ακριβώς στο όριο της ταχύτητας και πολλές φορές κάτω από αυτό αδιαφορώντας για τους άλλους που θα ήθελε την συγκεκριμένη στιγμή να μην υπάρχουν κιόλας στο οπτικό του πεδίο (ή ακόμα και στην ζωή). Λόγω της ιδιοσυγκρασίας του κατέχει την δεύτερη θέση σε πιθανότητα εμπλοκής σε ατύχημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Πέστου να μείνει σε μία λωρίδα ενώ οδηγεί και θα σε μισήσει. Αλλάζει συνεχώς λωρίδες κυκλοφορίας, ελίσσεται σαν φίδι και προσπαθεί να αποφύγει έγκαιρα όσους θεωρεί αργούς οδηγούς. Αν, τυχόν, κολλήσει πίσω από κάποιον σαν αυτούς εκνευρίζεται, αγχώνεται και λειτουργεί σαν το λιοντάρι στο κλουβί. Ενώ είναι επικίνδυνος για οδήγηση σε αυτοκινητόδρομους, μέσα στην πόλη βρίσκεται στο στοιχείο του καθώς αντιμετωπίζει πολύ εύκολα την κίνηση μπαίνοντας σε κάθε κενό που συναντά μπροστά του και χρησιμοποιώντας όλα τα στενά της διαδρομής. Η έρευνα απέδειξε πως συγκεντρώνει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να εμπλακεί σε ατύχημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο πιο συντηρητικός οδηγός που πρόκειται να συναντήσει κανείς στον δρόμο. Κινείται αμυντικά προσέχοντας τόσο για την δική του ασφάλεια όσο και την ασφάλεια των άλλων. Επιλέγει μεσαία ή αριστερή λωρίδα και είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του οδηγού εκείνου που δεν θα ξεκινήσει το αυτοκίνητό του αν όλοι οι επιβάτες δεν έχουν φορέσει την ζώνη ασφαλείας και δεν έχουν καθήσει αναπαυτικά στα καθίσματά τους. Σαν πατέρας (ή μητέρα) είναι καταπιεστικός για τα παιδιά του τα οποία δεν αφήνει να κουνηθούν ούτε για μία στιγμή στο αυτοκίνητο. Καταλαμβάνει την 5η θέση στον πίνακα επειδή αν τα πράγματα δεν πάνε έτσι όπως τα θέλει (ακριβώς λέμε τώρα) τότε χάνει την υπομονή του με απρόβλεπτες συνέπειες.


ΛΕΩΝ
Ο πιο "επικοινωνιακός" από όλους τους οδηγούς. Είναι ο μόνος που κατεβάζει πολύ εύκολα το παράθυρό του είτε για να κάνει παρατήρηση σε άλλους οδηγούς είτε για να απαντήσει σε κορναρίσματά τους. Του αρέσει η ταχύτητα και είναι επικεντρωμένος στον προορισμό του ταξιδιού του. Κοιτάζει συχνά τους καθρέπτες του όχι, όμως, για να ελέγξει τα αυτοκίνητα που τον ακολουθούν αλλά για να διορθώσει την εμφάνισή του. Του αρέσει η δυνατή μουσική και οδηγεί, συνήθως, με τέρμα τα μπάσα και τσίτα τα γκάζια. Έχει προγραμματίσει την ώρα άφιξης σε κάθε ταξίδι και τσαντίζεται όταν βρεθεί σε κίνηση ή πίσω από αργούς οδηγούς. Καταλαμβάνει την 8η θέση στον πίνακα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Όσο πιο μεγάλο αυτοκίνητο έχουν τόσο πιο καλά και άνετα νοιώθουν. Η άνεση είναι σημαντική για αυτούς όπως και το να μην πάρουν ούτε μία κλήση από τροχονόμο. Οδηγούν στην μεσαία ή τη δεξιά λωρίδα και πάντα σύμφωνα με το νόμο. Απεχθάνονται το μποτιλιάρισμα όπως και τις ουρές στα διόδια. Είναι οι πρώτοι που θα εκμεταλλευθούν γρήγορους και σύγχρονους τρόπους που τους διευκολύνουν την ζωή και την κίνηση στους δρόμους. Καταλαμβάνουν την 4η θέση στον πίνακα γιατί προκαλούν ατυχήματα, κυρίως μέσα στις πόλεις, όπου δεν βρίσκονται και πολύ μέσα στα "νερά" τους.


ΖΥΓΟΣ
Καλός οδηγός που θα ξεπεράσει κατά 10 μόλις χιλιόμετρα το όριο ταχύτητας για να ξεφύγει από την στάμπα του συντηρητικού οδηγού. Δεν θα πάει, όμως, παραπάνω γιατί δεν θέλει και την στάμπα του γρήγορου οδηγού. Έχει μεγάλες αντοχές σε μακρινά ταξίδια και καταφέρνει να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των συνεπιβατών του. Σε συνηθισμένες καταστάσεις πολύ δύσκολα θα προξενήσει ατύχημα. Αυτό θα γίνει όταν βρεθεί σε κάποια ακραία περίπτωση όπου θα έχει να επιλέξει από δύο ή περισσότερες λύσεις και θα αναλωθεί στην διαδικασία αδυνατώντας να αποφασίσει. Καταλαμβάνει την 9η θέση στον πίνακα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους οδηγούς του ζωδιακού κύκλου. Όχι γιατί οδηγεί συντηρητικά αλλά επειδή γνωρίζει πως με τον τρόπο που οδηγεί μπορεί να προκαλέσει ατύχημα. Αυτό τον κάνει ιδιαίτερα υποψιασμένο και έτοιμο να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση. Ελέγχει πιο συχνά από κάθε άλλο οδηγό τους καθρέπτες του και γνωρίζει τι συμβαίνει ακόμα και στο πέμπτο σε σειρά μπροστινό του αυτοκίνητο. Οδηγεί γρήγορα και επιθετικά και "κυνηγάει" όσους του "χώνονται" στον δρόμο για να πατσίσει μαζί τους. Μόλις το καταφέρει μειώνει ταχύτητα και οδηγεί με την ηρεμία του. Με τους τροχονόμους δεν τα πάει καλά ενώ αν πάρει κλήση θα κινήσει "γη και ουρανό" για να μην την πληρώσει. Μαζί με τους Αιγόκερους καταλαμβάνει την καλύτερη (12η) θέση του πίνακα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Συντηρητικός οδηγός που εκνευρίζεται τόσο με την κίνηση όσο και με τους άλλους οδηγούς. Θεωρεί πως έχει την καλύτερη εκπαίδευση από όλους τους άλλους και είναι ο καλύτερος μαθητής των Σχολών Οδήγησης. Του αρέσουν τα ταξίδια και προτιμά τους αυτοκινητόδρομους και τους επαρχιακούς δρόμους. Δεν βρίσκει καμία συγκίνηση στην ταχύτητα και απορεί με όσους πεθαίνουν για αυτήν. Με τέτοια συμπεριφορά κατορθώνει να έχει πολύ λίγα ατυχήματα. Αν έλειπε ο εκνευρισμός του θα μπορούσε να καταλάβει ακόμα και την 12η θέση του πίνακα επικινδυνότητας. Τώρα βρίσκεται στη 10η.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μόνος οδηγός που δεν πρόκειται να χαθεί ποτέ του. Διαβάζει με εξαιρετική ευκολία τους χάρτες και τις πινακίδες και ξέρει εκ των προτέρων σε ποια στροφή θα στρίψει, τι θα συναντήσει κ.ο.κ. Δεν μιλάει όταν οδηγεί και του αρέσει να ακούει εκπομπές πολιτικού λόγου στο ραδιόφωνο. Οδηγεί μεγάλα αυτοκίνητα και δεν γκαζώνει όχι γιατί δεν του αρέσει αλλά γιατί σκέπτεται το πρόστιμο που έχει να πληρώσει αν τον πιάσουν. Είναι ο καλύτερος συνοδηγός που μπορεί να έχετε δίπλα σας και ο καλύτερος οδηγός του ζωδιακού κύκλου. Έρχεται τελευταίος στον σχετικό πίνακα επικινδυνότητας του ζωδιακού κύκλου καθώς έχει τα λιγότερα ατυχήματα (μαζί με τους Σκορπιούς). Αυτό δεν προκαλεί εντύπωση γιατί οι Αιγόκεροι δεν είναι μόνο οι ασφαλέστεροι οδηγοί αλλά οι ασφαλέστεροι οπουδήποτε, με ότι και αν καταπιάνονται.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Το εντελώς αντίθετο του Αιγόκερου. Μιλάει συνέχεια όταν οδηγεί και θυμάται την "μάνα του και τον πατέρα του" στις ιστορίες που διηγείται. Χάνεται πάρα πολύ εύκολα αλλά αυτό δεν τον πειράζει καθώς βρίσκει επιπλέον χρόνο για να "ψυχαγωγήσει" τους συνεπιβάτες του. Έχει φθάσει στον προορισμό του πριν ακόμα μπει στο αυτοκίνητό του (ή τουλάχιστον έτσι αισθάνεται). Αν ξεκινήσει για καλοκαιρινό μπάνιο ήδη νοιώθει την αύρα της θάλασσας και την αρμύρα της έστω και αν βρίσκεται μποτιλιαρισμένος στη Βουλιαγμένης. Όταν κάποια στιγμή φθάσει κοντά στον τελικό του προορισμό μην βάλετε στοίχημα πως θα τον βρει κιόλας γιατί δεν σας βλέπουμε για "ταμείο". Καταλαμβάνει την 6η θέση στον πίνακα.

ΙΧΘΕΙΣ
Μιλώντας για οδηγούς δεν θα έπρεπε, ίσως, να συμπεριλάβουμε τους Ιχθείς σε αυτούς. Υπερβολή; Μάλλον όχι γιατί τους Ιχθείς τους πηγαίνουν, συνήθως, με το αυτοκίνητο και οι ίδιοι σπάνια επιλέγουν να οδηγήσουν. Όταν αυτό (μόνο εξ ανάγκης) συμβαίνει τότε δίνουν την σειρά τους σε όλες τις διασταυρώσεις και γίνονται οι πιο ευγενείς της ζούγκλας των δρόμων. Αν πρόκειται να συναντήσουν διόδια στον δρόμο τους έχουν βγάλει ένα μισάωρο νωρίτερα τα ψιλά τα οποία έχουν τοποθετήσει σε τέτοιο σημείο ώστε να μην χρειασθεί να τεντωθούν για να τα φθάσουν. Εκεί ... δίπλα στο τηλέφωνο που και αυτό είναι έτοιμο για κάθε ζήτηση. Η απειρία τους στην οδήγηση και η ανασφάλεια που νοιώθουν τους έχει οδηγήσει στην τρίτη θέση επικινδυνότητας του ζωδιακού κύκλου. Και ας μην αναφέρουμε την αφηρημάδα και τις ονειροπολήσεις τους οι οποίες είναι παροιμιώδεις.


Ήρθε τώρα η ώρα να αποκαλύψουμε το ερέθισμα για την δημοσίευση του παρόντος αφιερώματος. Η έρευνα της SunCorp ΜetWay έχει ένα περίεργο (συμπτωματικό χαρακτηριστικό που συνάδει απόλυτα με τις απόψεις και θεωρίες των αστρολόγων περί ζωδιακού κύκλου. Στην πρώτη και δεύτερη θέση επικινδυνότητας βρίσκονται οι Δίδυμοι και οι Ταύροι ενώ στις τελευταίες θέσεις (10η και 11η) οι Τοξότες και οι Σκορπιοί. Τα συγκεκριμένα ζώδια βρίσκονται ακριβώς αντίθετα και στον ζωδιακό κύκλο! Οι Σκορπιοί απέναντι από τους Ταύρους και οι Τοξότες απέναντι από τους Διδύμους. Σύμπτωση; Αλήθεια; Ποιός ξέρει; Εκείνο που αποτελεί βεβαιότητα, όμως, είναι πως η SunCorp ΜetWay δήλωσε πως δεν προτίθεται να μεταβάλει τα ασφάλιστρά της ανάλογα με το ζώδιο του ασφαλισμένου."
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »
I,m taking a ride with my best friend...\"

Αποσυνδεδεμένος mazdakias

 • 2nd Gear
 • **
 • Μηνύματα: 386
Απ: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ
« Απάντηση #65 στις: Αύγουστος 01, 2007, 08:03:11 μμ »
Κρινοντας απο εμενα και το διο μου ζωδιο (αιγοκερος), το παραπανω κειμενο λεει ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ  :rofl: :rofl: :angel:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »
Δεν είμαι εγώ νευρικός οδηγός, οι άλλοι είναι κοιμισμένοι!!!

Αποσυνδεδεμένος dm

 • 4th Gear
 • ****
 • Μηνύματα: 2683
  • http://www.martsos.gr
Απ: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ
« Απάντηση #66 στις: Αύγουστος 01, 2007, 08:13:22 μμ »
+ 1.000.000
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »
If I see it , then I can. If it changes, then I will adapt. If I make mistakes, then I will learn

Αποσυνδεδεμένος paris kontis

 • 4th Gear
 • ****
 • Μηνύματα: 3178
Απ: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ
« Απάντηση #67 στις: Αύγουστος 01, 2007, 09:56:14 μμ »
Σειρα εχει το topic με Miatoσυνταγες του Πικου Απικου απο την Ντριφτουτοπια!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ...Δηλαδη Mercy να πουμε.................. :bangwall: :bangwall:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »

Αποσυνδεδεμένος HKS

 • 3rd Gear
 • ***
 • Μηνύματα: 1704
Απ: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ
« Απάντηση #68 στις: Αύγουστος 01, 2007, 10:35:52 μμ »
Μπουχουου :'(
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »
\"I\'m afraid if I raced you on the street, I\'d push you to your death.\"

Αποσυνδεδεμένος paris kontis

 • 4th Gear
 • ****
 • Μηνύματα: 3178
Απ: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ
« Απάντηση #69 στις: Αύγουστος 01, 2007, 10:48:35 μμ »
Γιατι κλαις μωρη μπουκλα???? 8) 8)
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »

Αποσυνδεδεμένος gtm007

 • 6th Gear
 • ******
 • Μηνύματα: 7169
Απ: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ
« Απάντηση #70 στις: Αύγουστος 02, 2007, 07:04:15 πμ »
το θέμα Οδηγοί και Ζωδιακός Κύκλος συγχωνεύτηκε με το παρόν...
mod gtm007
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »
Smells like drift spirit..
Miata rulezzz..
Να είσαι καλός απέναντι στους ανθρώπους καθώς ανεβαίνεις,
γιατί θα τους συναντήσεις όλους κατεβαίνοντας!

Αποσυνδεδεμένος fotis.

 • Lost my brakes!
 • *******
 • Μηνύματα: 12165
Απ: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ
« Απάντηση #71 στις: Αύγουστος 02, 2007, 03:29:30 μμ »
Παράθεση από: "elmi"
ΔΙΔΥΜΟΙ
  ελίσσεται σαν φίδι

Οριστε μεχρι και τα ζωδια λενε οτι εχω φιδισιο κορμι......  :axaxouxa: :axaxouxa: :axaxouxa:
[move:3ax2k5v7][/move:3ax2k5v7]
« Τελευταία τροποποίηση: Αύγουστος 02, 2007, 03:43:25 μμ από Anonymous »

  'mk1 Greddy turbo'

Αποσυνδεδεμένος sokos

 • 5th Gear
 • *****
 • Μηνύματα: 6397
  • http://www.forwarding.gr
Απ: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ
« Απάντηση #72 στις: Αύγουστος 04, 2007, 11:30:55 πμ »
το κορμί σου το φιδίσιο φέρτο να στο κάνω ίσιο. ο Αμπντουλάχ!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »

Το αγαπημένο μου σπόρ αυτοκίνητο: Midnight Blue Mk-II FL 1.8s a.k.a Little ΤΑΤΑ XKR
--------------------------------------------------------
Over-steer is when passengers are scared. Under-steer is when the driver is scared

Αποσυνδεδεμένος paris kontis

 • 4th Gear
 • ****
 • Μηνύματα: 3178
Απ: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ
« Απάντηση #73 στις: Αύγουστος 06, 2007, 11:17:51 μμ »

Οi...........Oi........Oi.............. :lol: :lol:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »

Αποσυνδεδεμένος emik

 • 2nd Gear
 • **
 • Μηνύματα: 637
Απ: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ
« Απάντηση #74 στις: Αύγουστος 07, 2007, 09:05:50 πμ »
Είστε απίστευτοι ρε  :rofl:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »
if nothing else works...read the instructions...

OPEL GT
NC 1.8 High - Sold Alfa Romeo 147 120HP Distinctive

Αποσυνδεδεμένος fotis.

 • Lost my brakes!
 • *******
 • Μηνύματα: 12165
Απ: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ
« Απάντηση #75 στις: Αύγουστος 19, 2007, 01:57:35 μμ »
Φαντζoμαι το Toninio καπως ετσι να παιζει μουσικη στο νησι να ξεσηκωνη τα κοριτσακια να τα ζαλιζη με τους ηχους..................και η καταληξη :lol: :lol: :lol:

http://www.clipfish.de/player.php?videoid=NTEwfDE%3D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »

  'mk1 Greddy turbo'

Αποσυνδεδεμένος george

 • MCOG ΔΣ
 • Lost my brakes!
 • ****
 • Μηνύματα: 13496
 • Φύλο: Άντρας
 • MCOG most hated person
Απ: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ
« Απάντηση #76 στις: Αύγουστος 20, 2007, 02:49:20 μμ »


 :telos: :telos: :telos:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »
Υπάρχει πάντα κάποια στιγμή στη ζωή των ανθρώπων που με συναναστρέφονται, κατά την οποία αντιλαμβάνονται πως με λατρεύουν.
MIATA CLUB CHANNEL
http://mcog.listen2myradio.com

Αποσυνδεδεμένος x-blondie

 • 4th Gear
 • ****
 • Μηνύματα: 3651
Απ: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ
« Απάντηση #77 στις: Αύγουστος 21, 2007, 12:11:34 πμ »


 :bangwall: :bangwall:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »

Αν αγαπησεις αυτο που κρατας στα χερια σου, θα γινει ο καλυτερος φιλος σου.
Αν δεν το σεβαστεις ... θα σε σκοτωσει !!! 

s2k silverstone
NC 1.8 Mid-Galaxy Grey sold

Αποσυνδεδεμένος sokos

 • 5th Gear
 • *****
 • Μηνύματα: 6397
  • http://www.forwarding.gr
Απ: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ
« Απάντηση #78 στις: Αύγουστος 21, 2007, 09:55:01 πμ »
Παράθεση από: "george"


 :telos: :telos: :telos:

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΡΕΛΟ! Ειδικά αν διαβάσει κανείς τα σχόλια, τρελό γέλιο :D
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »

Το αγαπημένο μου σπόρ αυτοκίνητο: Midnight Blue Mk-II FL 1.8s a.k.a Little ΤΑΤΑ XKR
--------------------------------------------------------
Over-steer is when passengers are scared. Under-steer is when the driver is scared

Αποσυνδεδεμένος bracer...

 • 2nd Gear
 • **
 • Μηνύματα: 433
Απ: Ανέκδοτα - Τρελλές Ιστορίες ΙΙΙ
« Απάντηση #79 στις: Αύγουστος 21, 2007, 01:22:03 μμ »
Παράθεση από: "ISMENE"


 :bangwall: :bangwall:
Πάντως ως πρώην κάτοχος του συγκεκριμένου αυτοκινήτου σε κίτρινο καναρινί  :o μπορώ να διαβεβαιώσω ότι ΝΑΙ παρκάρεται και έτσι :thumb:
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 01, 1970, 02:00:00 πμ από Guest »
Δεν ξέρω να σας πω τελικά άλλη πιο εύχαρη ζωή
παρ\'όταν η ευθυμία όλον τον λαό κατέχει,
που ως συνδαιτυμόνες σε δώματα τον αοιδό ακούνε
και σε τραπέζια κάθονται στην αράδα με πλήθος ψωμί και κρέας, κι οίνο γλυκό απ\'τον κρατήρα ν\'αντλεί ο οινοχόος κι αδιάκοπα στα κύπελλα να χύνει  νομίζω τ\'ομορφότ