Ευχαριστούμε το Επί Τροχών για την τιμή που μας έκανε!
0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eγώ πάντως βάζω και στοίχημα. ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ.Ελάτε να συναντιόμαστε με τους αποχωρήσαντες κάθε Ολυμπιακούς αγώνες, να με βλέπετε να το κυκλοφορώ. Ούτε για ΜΚ3 ούτε για ΜΚ15 δεν το δίνω. Με 12 αερόσακκους και "μαύρο κουτί" και ειδοποίηση για επικίνδυνη οδήγηση. ΟΥΣΤ.Έχω 35.000 χλμ σε 2,5 χρόνια. ¶ρα σε 25 χρόνια θα έχω 350.000 χλμ. Ίσως να αλλάξω κινητήρα τότε.Αν οι απόγονοι δεν έχουν αρκετό μυαλό να το εκτιμήσουν για να τους το παραχωρήσω, θα ζητήσω να με θάψουν μαζί του.
Προς το παρόν και εγώ θα το κρατήσω αν και για να πώ την αλήθεια καποια στιγμή μου είχαν μπεί ιδέες για το S2K (ποιός φταίει?). Βέβαια μονόδρομος ο ΜΡ62 πλέον...Esprit
Παράθεση από: "Esprit"Προς το παρόν και εγώ θα το κρατήσω αν και για να πώ την αλήθεια καποια στιγμή μου είχαν μπεί ιδέες για το S2K (ποιός φταίει?). Βέβαια μονόδρομος ο ΜΡ62 πλέον...EspritΕσυ μαναρι μου εμεινες πιστός στις εξαγγελιες σου!ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ!!!
Ξεκιναω αυτο το topic με αφορμη τις αθροες (!!!) πωλησεις αυτοκινητων μελων του club.Για να ξεκινησουμε λοιπον...ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΩ!!! :-D :-D :-D :-D