[move:hwd3ua5k]ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ[/move:hwd3ua5k]
Παρακαλούνται οι κκ συμμετέχουσες/συμμετέχοντες όπως έχουν μαζί τους τα εξής τρία απαραίτα αξεσουάρ:
1. Κράνος για την πίστα
2. Σκουφί μάλλινο για την πίστα (ξυρίζει ο βοριάς μάνα μου...)
3. Μαγιό (απαγορεύονται ρητά τα ολόσωμα και οι βερμούδες κάτω από το γόνατο) για την πισίνα και το σπα.
Θα ακολουθήσουν κι άλλα ενημερωτικά δελτία.
Ευχαριστούμε.
Η οργανωτική επιτροπή που αναφέρει ο αδερφός Βλαχόπουλος αποτελείται από τους κκ (sic):
Dragon13 (εκ του ΔΣ)
varonos (εκ των μελών)
george (εκ των πολύ αρχαίων μελών)
antoine (εκ των αρχαίων μελών επίσης και επικεφαλής της διοργανωσης)
Σε αυτούς θα απευθύνεστε για οποιαδήποτε απορία. Οι λογικές θα λύονται αμέσως, οι παράλογες θα ακολουθούνται από τα γνωστά σχόλια που ακούγονται και στα γραφεία ;D
Οι Dragon13 & varonos θα αναλάβουν μαζί με εμένα την διαχείριση της πίστας και των συμμετοχών
Ειδικά για τα
μέλη του Σωματείου:
Ο george θα αναλάβει την "νυχτερινή" διασκέδαση με αθλοπαιδειές σε κέντρα πολιτισμού υψηλής μουσικής παιδείας. Όσοι και όσες τον ακολουθήσετε καλά να περάσετε και καλή ξεκούραση την επόμενη μέρα που θα σας απαγορεύσω την συμμετοχή στο event λόγω καθυστερημένης προσέλευσης!
Επίσης ο varonoς έχει αναλάβει την μεταφορά ελαστικών για ορισμένα εκ των μελών (ένας βρέθηκε στα 3 χρόνια ζώα!!)
Ο Dragon13 έχει επίσης το βαρύ φορτίο της καθοδήγησης των μελών την μακριά νύχτα των ρωμαϊκών οργίων (μόνο για άντρες (?) μέλη του Σωματείου) στο spa του ξενοδοχείου γιατί έχει "ματάρες" και εγώ θα τρώω φράουλες σε prive χώρο.
Άντε να ευθυμήσουμε και λίγο γιατί πολύ μαυρίλα μας έχει καταπλακώσει.
Υ.Γ. Για τον καιρό οι ασφαλείς προβλέψεις μετά την Δευτέρα αναμένονται και θα σας ενημερώσουμε