Καλά τώρα δηλαδή κρυβόμαστε πίσω απο το δάκτυλό μας ή ισχύει το αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει.
Όντας κάτοχος nb 18αρι και έχοντας οδηγήσει αρκετά και το NC είναι πανεύκολο να δεις τα σημεία βελτίωσης.
Είναι στα φρένα, στην ακαμψία του πλαισίου, και στο πιο ήσυχο ταξίδι. Εκεί τελειώνουν τα σημεία βελτίωσης.
Δυστυχώς υπήρχαν και σημεία χειροτέρεψης που δεν τα λέω μόνο εγώ. Ξεφυλλίστε περιοδικά τότε, μόλις είχε βγει το NC. Όλοι έγραφαν, αλλά και εύκολο να το διαπιστώσει κανείς και μόνος του , ότι το ζωντανό τιμόνι και το feedback είχαν πάει περίπατο ή έστω είχε χειροτερέψει. Το σασμάν σε αίσθηση δεν είχε καμιά σχέση, και η απόκριση στο γκάζι είναι μέρα με τη νύχτα. Η συμπεριφορά της μούρης στις στροφές είναι έχασε εκείνη την αμεσότητα που είχε το δε control σε κατάσταση πλαγιολίσθησης προσωπικά δεν έχει καμία σχέση. Τώρα που το θυμήθηκα εκτός του ειδικού τύπου, τα έλεγε και ο συμπαθείς σε όλους μας Τσουτσίγιας στα γνωστά βιντεάκια που έχουμε δει απο youtube.
Επίσης κάπου έχουν γίνει συμβιβασμοί στη ποιότητα στο NC. Και είμαι σίγουρος για αυτό. Πως είμαι τόσο σίγουρος? Απλό. Το έτος 2002 ένα nbfl 1.6cc κόστιζε περι τα 25 με 26 χιλιαρικάκια γιούρο. Σήμερα το 2008 η έκδοση MID 1.8 του NC αν θυμάμαι καλά πάνω κάτω κοστίζει τα ίδια. Αυτό πως διάολο γίνεται. Κάποιο λάκο έχει η φάβα.
Η Μάζντα καλός ή κακός έχει ανοιχτά τα αυτιά της όπως και η κάθε πλέον αυτοκινητοβιομηχανία. Άκουσαν τον ειδικό τύπο και τους κατόχους κυρίως που πήγαν απο NA, NB , σε NC. Δεν ξέρω αν στο ND θα κάνουν ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση σίγουρα όμως θα προσπαθήσουν να γυρίσουν στα οδηγικοκεντρικα χαρακτηριστικά του ΝΑ, αν θέλουν να συνεχίσουν αν ακούν οτι το Miata είναι σχολίο.