Looking for free Mazda images? Use carsopict.com site and Mazda Wallpapers web page. If you are Mitsubishi fan - see Mitsubishi Fun Site.

Αποστολέας Θέμα: Κανονισμοί Forum  (Αναγνώστηκε 1302 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Miata Club

  • Global Moderator
  • 2nd Gear
  • *****
  • Μηνύματα: 248
Κανονισμοί Forum
« στις: Οκτώβριος 09, 2014, 12:56:51 μμ »
Τι είναι το Forum και πως λειτουργεί;

 Το Forum του MX-5.gr αποτελεί ένα χώρο που παρέχει το MX-5.gr στα μέλη του για την μεταξύ τους επικοινωνία. Οι απόψεις που εκφράζονται εδώ, είναι απόψεις των μελών του MX-5.gr που τις εκφράζουν, και δεν αποτελούν κατα οιοδήποτε τρόπο απόψεις του MX-5.gr. Το παρόν Forum διοικείται από τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου Φίλων MX-5 βάση κανόνων για την τήρηση των οποίων είναι υπεύθυνα τα ίδια τα μέλη του. Οι συζητήσεις πρέπει να κρατιούνται σε κόσμιο επίπεδο, με σεβασμό στην προσωπικότητα όλων των μελών και με στόχο την ισότιμη και δημοκρατική διατύπωση ιδεών για το καλό της Τέχνης και του Πολιτισμού.


Τι πρέπει να προσέχω όταν στέλνω μηνύματα στο Forum;

Η ύπαρξη κανόνισμών έχει σκοπό να διατηρήσει το Forum σε κάποιο υψηλό επίπεδο και όχι να περιορίσει τις δυνατότητες των χρηστών στην έκφραση των απόψεων τους. Αυτά που πρέπει να αποφεύγονται είναι τα παρακάτω:

1. Η προσβολή των Θείων, η αποστολή εθνικιστικών, ρατσιστικών, ξενοφοβικών, σεξιστικών και ομοφοβικών μηνυμάτων και η αποστολή υλικού που υπόκειται σε copyright ή σκοπεύει στην διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών.
2. Η αποκλειστική χρήση ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ γραμμάτων.
3. Η διάδοση ψευδών ειδήσεων ή η δημιουργία θεμάτων με τίτλο που παραπλανεί τους χρήστες σε σχέση με το περιεχόμενο του μηνύματος που ακολουθεί.
4. Η δημιουργία νέων θεμάτων με περιεχόμενο που ήδη καλύπτεται από άλλο θέμα.
5. Η αποστολή μηνυμάτων σε μέλος που θίγουν κατ΄ οιοδήποτε τρόπο την προσωπικότητα και την υπόσταση του μέλους αυτού. Κάθε γνώμη, όσο ακραία και αν είναι, πρέπει να ακουστεί, αλλά χωρίς τη χρήση προσβλητικών εκφράσεων και ανήθικου λεξιλογίου.
6. Οι συζητήσεις σε άλλη γλώσσα από την ελληνική. Eπιτρέπεται η μεμονωμένη χρήση λέξεων/προτάσεων σε ξένη γλώσσα.
7. Η δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων (τηλέφωνα, διευθύνσεις, ονοματεπώνυμα) άλλων μελών χωρίς την άδειά τους.


Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω στην εξέλιξη και πρόοδο του Forum;
 
Η ενεργή συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη για να κρατηθεί το Forum ζωντανό και οι συζητήσεις να καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα των ενδιαφερόντων μας, ώστε να νιώθουμε το Forum αυτό σαν το διαδικτυακό μας σπίτι. Προκειμένου να γίνει το τελευταίο χρειάζεται, πέρα από την τήρηση των παραπάνω κανονισμών, τα μέλη του MX-5 να προσπαθούν να βοηθούν από μόνα τους στην πρόοδο του Forum...

1. Βοηθώντας τα νέα μέλη
2. Κάνοντας προτάσεις για την αναβάθμιση του Forum
3. Φροντίζοντας να γράφουν σαφή και ουσιώδη μηνύματα, ώστε να γίνονται άμεσα κατανοητά από τους αναγνώστες. Ο τίτλος κάθε μηνύματος πρέπει να είναι κατατοπιστικός και σχετικός με το περιεχόμενό του.
4. Δημοσιεύοντας τα μηνύματα στις κατάλληλες κατηγορίες.
5. Έχοντας χιούμορ!

Κανονισμοί Forum

Οι παρακάτω κανονισμοί δεν έχουν σκοπό να λογοκρίνουν ή να περιορίσουν τις δυνατότητες των χρηστών στην έκφραση των απόψεων τους. Αντίθετα, έχουν σκοπό να διατηρήσουν το αναγκαίο επίπεδο, ώστε να είναι δυνατή η ανταλλαγή απόψεων μέσα σε σωστά πλαίσια.

To Σωματείο Φίλων ΜΧ5 Ελλάδος δεν είναι υπεύθυνο για το περιεχόμενο των μηνυμάτων που αποστέλλονται. Τα μηνύματα αντιπροσωπεύουν το αποστολέα τους και όχι απαραίτητα τη γνώμη των ανθρώπων και των συντελεστών του MX5.gr ή άλλων χρηστών. Κάθε χρήστης που πιστεύει ότι θίγεται είτε προσωπικά είτε σε γενικότερο επίπεδο μπορεί να επικοινωνήσει με τους διαχειριστές του MX5.gr και να εκφράσει τα παράπονα του. Υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής μηνυμάτων (μόνο από τον administrator), αν και η τακτική αυτή δεν υιοθετείται από το Mx5.gr και ακολουθείται μόνο σε ακραίες περιπτώσεις όπου η διαγραφή του μηνύματος κρίνεται άκρως απαραίτητη.

- Απαγορεύεται ρητά η αποστολή περιεχομένου όπως πορνογραφικού,
τρομοκρατικού, απειλητικού, υλικού που υπόκειται σε copyright, παράνομου λογισμικού, περιεχομένου που προωθεί θρησκευτικούς ή άλλους τρόπους προσηλυτισμού και γενικότερα περιεχόμενα που είναι ενάντια στα χρηστά ήθη.

- Εκφράσεις ρατσιστικών, εξτρεμιστικών ιδεών ή λεκτικές επιθέσεις σε
κοινωνικοπολιτικές ή θρησκευτικές ομάδες δεν έχουν θέση στην ιστοσελίδα
μας.

- Απαγορεύεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό
περιεχόμενο, θίγοντας και προκαλώντας τους υπόλοιπους χρήστες. Κάθε γνώμη -όσο ακραία και αν είναι- έχει δικαίωμα να ακουστεί, μπορεί όμως να εκφραστεί με πολλούς αποδεκτούς τρόπους και σίγουρα όχι μόνο με χρήση προσβλητικών λέξεων ή φράσεων. Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα με την θρησκεία, την εθνικότητα, την πολιτική τοποθέτηση, το φύλο, κάποιου μέλους γνωστοποιήστε το του με στιγμιαίο μήνυμα ή e-mail.

- Σεβαστείτε τα προσωπικά δεδομένα άλλων χρηστών και μην δημοσιοποιείτε ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, κ.α στοιχεία τρίτων χωρίς την άδεια τους.

- Προσπαθήστε να αποφύγετε μηνύματα που είναι εκτός θέματος, που
διακωμωδούν τη συζήτηση, κλπ.

- Απαγορεύεται το spamming και η αποστολή μηνυμάτων με μόνο σκοπό τη
διαφήμιση προϊόντων, υπηρεσιών, κλπ.

- Κάθε μέλος του forum έχει το δικαίωμα να διατηρεί μόνο ένα λογαριασμό
πρόσβασης.

- Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που
διενεργούνται υπό τον προσωπικό κωδικό πρόσβασης, το όνομα χρήσης και
γενικότερα τον λογαριασμό τους.

- Μηνύματα με μοναδικό περιεχόμενο και σκοπό την προσβολή κατόχων άλλων αυτοκινήτων ή μελών - χρηστών διαφορετικών πεποιθήσεων θα διαγράφονται άμεσα.

- Το παρόν site και ο χώρος συζητήσεων είναι ιδιοκτησία μη κερδοσκοπικού Σωματείου και κατά συνέπεια όλοι οι συντελεστές του και διαχειριστές
του ΔΕΝ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ για τις υπηρεσίες τους. Κατά συνέπεια σεβαστείτε την
προσωπική τους εργασία και χρόνο και μην έχετε παράλογες απαιτήσεις.

- Οι αποφάσεις των moderators και administrators του παρόντος site &
forum υπόκεινται μόνο στον έλεγχο του Δ.Σ. του Σωματείου και τα μελη-χρηστες είναι υποχρεωμένα να συμμορφώνονται στις υποδείξεις η τις ποινές που αυτοί επιβάλλουν.

- Τα μέλη συμφωνούν να ειδοποιούν άμεσα τους διαχειριστές του Μχ5.gr
για οποιαδήποτε μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού τους και οποιαδήποτε γενόμενη ή/και πιθανή παραβίαση ασφάλειας. Επίσης, τα μέλη
ευθύνονται αποκλειστικά για την προσεκτική χρήση του λογαριασμού τους και την τυπική έξοδο τους από τον λογαριασμό τους στο τέλος κάθε χρήσης
(Logout). Το Σωματείο Φίλων ΜΧ5 Ελλάδος δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία προκύψει από την αδυναμία των μελών να σεβαστούν και να
ακολουθήσουν την παρούσα ρήτρα.

- Μετά την δημιουργία του λογαριασμού, η διαγραφή του δεν είναι δυνατή από τον ίδιο χρήστη.

- Κάθε χρήστης μπορεί προαιρετικά να προσθέτει την 'υπογραφή' του σε
κάθε μήνυμα, που δημοσιεύει στο forum. Οι υπογραφές δεν θα πρέπει να
ξεπερνούν τους 500 χαρακτήρες και μπορούν να περιέχουν links προς το
προσωπικό σας site. Απαγορεύονται τα links σε εμπορικά sites, εκτός και
αν υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των διαχειριστών.

-Οι χρήστες που δεν τηρούν τους παραπάνω κανόνες θα δέχονται σχετικές
προειδοποιήσεις από τους διαχειριστές μέσω προσωπικού μηνύματος ή e-mail.
Η συνεχιζόμενη καταπάτηση των κανονισμών θα αποφέρει τη διαγραφή των
χρηστών.

-Το περιεχόμενο ενός μηνύματος θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο
ουσιώδες και σαφές, ώστε να γίνεται άμεσα κατανοητό από τους αναγνώστες του. Ο τίτλος πρέπει να είναι σχετικός με το περιεχόμενο και όσο το δυνατόν πιο κατατοπιστικός. Τέλος, φροντίστε ώστε το μήνυμά σας να δημοσιευθεί στο κατάλληλο thread!

-Η συμμετοχή στο MX5.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των
παραπάνω όρων, οι οποίοι έχουν σκοπό να προφυλάξουν τους χρήστες που
συμμετέχουν και να εγγυηθούν την ομαλή διεξαγωγή των συζητήσεων. Οι διαχειριστές του site είναι οι υπεύθυνοι για την τήρηση αυτών των κανονισμών και σε αυτούς θα πρέπει να απευθυνθείτε για ό,τι έχει σχέση με τον τρόπο λειτουργίας του site.

-Αρνηση υποχρεώσεων και ζημιών Το Σωματείο Φίλων ΜΧ5 Ελλάδος δεν κάνει καμιά διάκριση πως το υλικό που περιέχεται εδώ είναι κατάλληλο και νόμιμο σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, πολιτεία, επαρχία ή άλλου είδους δικαιοδοσία. Μπαίνοντας σε αυτό το site το κάνετε με δική σας ευθύνη και ρίσκο, ενώ είστε υπεύθυνοι για την συμμόρφωση με όλους τους εφαρμόσιμους νόμους, που ισχύουν στο μέρος απ'οπου μπαίνετε.

-Το υλικό του site και του forum παρέχεται όπως είναι και δεν δίνεται
κανενός είδους εγγύηση που να ζητείται ή να υπονοείται. Το Σωματείο Φίλων ΜΧ5 Ελλάδος δεν βεβαιώνει ή εγγυάται πως οι πληροφορίες που περιέχονται στο site και στο forum είναι ακριβείς, ολοκληρωμένες, σωστά
τοποθετημένες, αξιόπιστες ή πως το site -forum είναι αδιάβλητο από λάθη και ιούς.
Μπαίνετε στο site -forum με απολύτως δική σας ευθύνη. Κάτω από
οποιεσδήποτε συνθήκες, διακοπής σχέσεων, ζημιάς, αμέλειας ή λάθους δεν θα είναι το Σωματείο Φίλων ΜΧ5 Ελλάδος, οι σχετιζόμενες με αυτό εταιρείες και οι διαχειριστές του υπεύθυνοι, για οποιεσδήποτε ευθύνες, ειδικές,
πρόσθετες, αιτήματα αποζημίωσης, ψυχικές ή συμπερασματικές ζημιές (που να περιλαμβάνουν και διαφυγόντα κέρδη) που να προέρχονται ή να έχουν σχέση από ή με λάθη, ανακρίβειες, παραλείψεις, ατέλειες, παράκαιρες ή μη
πρωτότυπες πληροφορίες που να περιέχονται στο site -forum. Σε καμιά περίπτωση το Σωματείο Φίλων ΜΧ5 Ελλάδος και οι παραπάνω σχετιζόμενοι με αυτό δεν έχουν κανενός είδους υποχρέωση σε χρήστες για ζημιά, απώλεια, δικαιώματα που να έχουν να κάνουν με πληροφορίες που να περιέχονται στο site-forum ή με δικαιώματα σε χρήματα που οι χρήστες έχουν ενδεχόμενα πληρώσει για να έχουν πρόσβαση στο site (αν και όπου αυτό συμβαίνει).

-Σε περίπτωση που χρηστης/μέλος αντιγράφει κάποιο κείμενο ή απόσπασμα κειμένου από άλλη ιστοσελίδα (site) ή από κάποια άλλη έντυπη ή μη πηγή, οφείλει να αναφέρει και την προέλευση του κειμένου και αν ειναι δυνατο το ονομα του συντακτη στο τέλος του.

Αγγελίες
•  Αγγελίες θα ανεβαίνουν στο forum του Σωματείου στον σχετικό χώρο που έχει δημιουργηθεί: ΜΧ-5 Market
• Δικαίωμα να ανεβάζουν απεριόριστες αγγελίες που αφορούν σε MX-5 θα έχουν όλοι οι χρήστες του forum με απαραίτητη προϋπόθεση την αναγραφή των στοιχείων της εκάστοτε αγγελίας και ιδιαιτέρως της τιμής πώλησης στην αγγελία στο forum του Σωματείου πέραν της αναγραφής του αντίστοιχου ηλεκτρονικού συνδέσμου .
• Τα μέλη του Σωματείου θα μπορούν να ανεβάζουν αγγελίες στο forum μας, για πώληση έτερων αντικειμένων που είναι άσχετα με το MX-5.
• Πρόσβαση σε αυτές θα έχουν όλοι οι επισκέπτες του forum.


Τερματισμός
Αυτή η συμφωνία ισχύει μέχρι τερματισμού της με ή χωρίς ανακοίνωση από
το Σωματείο Φίλων ΜΧ5 Ελλάδος. Αν δεν τηρηθούν οι παραπάνω συνθήκες θα πρέπει να σταματήσετε αυτόματα να είστε χρήστης και θα καταστρέψετε
οτιδήποτε υλικό έχετε αποκτήσει από το MX5.gr.

Διάφορα

-Σε αυτή την συμφωνία ισχύει ο ελληνικός νόμος χωρίς καμία ενδεχόμενη
αντίφαση από άλλα νομικά συστήματα. Αν κάποια διάταξη αυτής της συμφωνίας θεωρηθεί από Ελληνικό δικαστήριο αρμόδιας δικαιοδοσίας πως είναι παράνομη, αβάσιμη ή μη επιβεβλημένη, οι υπόλοιπες διατάξεις θα παραμείνουν σε πλήρη εφαρμογή και ισχύ.

-Προκειμένου να κρατήσουμε το φόρουμ στο επίπεδο που όλοι θέλουμε παρακαλείστε να μην δημοσιεύετε γυμνές/άσεμνες φωτογραφίες σε posts ή avatars/signatures. Επίσης παρακαλούμε τα τελευταία να παραμένουν σε λογικό μέγεθος. Στο εξής στοιχεία όπως τα παραπάνω θα διαγράφονται.


Αλλαγές - Ανανεώσεις (Updates)

To Σωματείο Φίλων ΜΧ5 Ελλάδος μπορεί να αναβαθμίσει, να τροποποιήσει,
να βελτιώσει ή να αλλάξει αυτή τη συμφωνία ή να προσθέσει οποιουσδήποτε όρους ή συνθήκες οποιαδήποτε ώρα θελήσει με την απλή διαδικασία της τοποθέτησης μιας ανακοίνωσης που να λέει πως αυτή η συμφωνία έχει αλλαξει/ανανεωθει, της ανακοινώσεως υπέχουσας θέση γνωστοποίησης. Οποιαδήποτε χρήση του site-forum μετά από τέτοιου είδους ανανέωση προϋποθέτει την αποδοχή των αλλαγών, των τροποποιήσεων και των επιπρόσθετων όρων που έχουν συμπεριληφθεί.

Από το Δ.Σ.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκέμβριος 17, 2014, 02:54:36 μμ από Miata Club »
Σωματείο Φίλων MX-5 Ελλάδας